Home
Extra info / Nieuws
Wie is .....?
Geheel is meer dan .
Mijn disciplines
Info / documenten
Interessante links
Aanbod
Contact

Wie is Bennie Assink?

 

Ik ben geboren in Hengelo op 24 september 1957 (57 jaar). Daar ben ik ook naar school gegaan tot mijn 21ste. Na mijn militaire diensttijd ben ik gaan samenwonen en naar Enschede verhuisd. Daar kreeg ik werk als leraar op de Internationale Schakelklassen.

 

Ik ben getrouwd en heb 1 zoon van 25 jaar.

 

Zoals je in mijn CV kan zien, werk ik al bijna 30 jaar in het onderwijs. Daar kreeg ik de kans in de loop van de jaren verschillende functies te vervullen en bleef het mede hierdoor leuk en uitdagend.

Naast het onderwijs ben ik me gaan verdiepen in de fysieke en energetische kant van de mens.De komende jaren lijkt het me geweldig het geleerde te combineren en in elkaar te laten overlopen.

Verder vind ik het geweldig om met mensen te werken omdat ik hier zelf ontzettend veel van leer. Ik heb dan ook veel contacten in diverse omgevingen en merk dat elke omgeving steeds opnieuw een uitdaging is. Elke omgeving heeft een eigen kader van "goed" en "kwaad" en eigen overtuigingen en spelregels. De eigenheid en de verschillen spreken me aan.

Voor mijzelf is mijn eigen ik OK en probeer hierdoor ook veel ruimte te nemen voor het OK van een ander. Door hier aan te werken samen met anderen geef ik kleur aan mijn coaching / begeleiding / massages.

 

Curriculum Vitae Bennie Assink

 

 

 

 

 

MingMeng  | bennieassink@kpnmail.nl - 06-51359820