MINGMENG - aandacht, energie en balans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie is Bennie Assink? 

 

Ik ben geboren in Hengelo op 24 september 1957 (63 jaar).

Daar ben ik ook naar school gegaan tot mijn 21ste.

Na mijn militaire diensttijd ben ik gaan samenwonen en naar Enschede verhuisd. Daar kreeg ik werk als leraar op de Internationale Schakelklassen.

 

Ik ben getrouwd en heb 1 zoon.

 

Zoals je in mijn CV kan zien, werk ik al 40 jaar in het onderwijs. Hier kreeg ik de kans in de loop van de jaren verschillende functies te vervullen en bleef het mede hierdoor leuk en uitdagend. Naast mijn onderwijs werkzaamheden ben ik actief als vrijwilliger en heb ik me verdiept in de fysieke en energetische kant van mensen.

 

Ik vind het geweldig om met mensen te werken omdat ik hier zelf ontzettend veel van kan leren.

Tijdens de vele contacten in diverse omgevingen, merk ik dat elke omgeving steeds opnieuw een uitdaging is. Soms als werknemer, soms als vrijwilliger maar steeds anders en nieuw. 

 

Ook tijdens mijn Master Veranderkunde (specialisatie coaching) bleek, dat bij veranderingen, het gedrag van mensen in organisaties een essentiële rol speelt.

 

Elke omgeving heeft een eigen kader van "goed" en "kwaad", eigen overtuigingen en spelregels. De identiteit (eigenheid) van deze sociale omgevingen, de overeenkomsten en de verschillen spreken me aan.

 

Ik ben OKÉ en kan hierdoor veel ruimte nemen voor het OKÉ van anderen.

 

In het voorjaar van 2021, ga ik gedeeltelijk met pensioen. Zo hoop ik in de komende jaren mijn opgedane kennis en ervaringen te verdiepen door mijn inzichten te combineren.

 

Door samen met anderen te werken geef ik kleur aan mijn advisering /coaching / begeleiding / massages.                                                                                                 

 

 

Curriculum vitae

Bennie Assink

 

  

 

MingMeng    bennieassink@mingmeng.nl - 06-51359820