Mingmeng begeleiding
  

Wie is Bennie Assink? 


Ik ben geboren in Hengelo op 24 september 1957 (66 jaar).

Daar ben ik ook naar school gegaan tot mijn 21ste. Ik ben getrouwd en heb 1 zoon.

Zoals je in mijn CV kan zien, werk ik al 41 jaar in het onderwijs. Hier kreeg ik de kans in de loop van de jaren verschillende functies te vervullen en bleef het mede hierdoor leuk en uitdagend. Naast mijn onderwijs werkzaamheden ben ik actief als vrijwilliger en heb ik me verdiept in de fysieke en energetische kant van mensen.

Ik vind het geweldig om met mensen te werken omdat ik hier zelf ontzettend veel van kan leren.

Tijdens de vele contacten in diverse omgevingen, merk ik dat elke omgeving steeds opnieuw een uitdaging is. Soms als werknemer, soms als vrijwilliger maar steeds anders en nieuw. 

Ook tijdens mijn Master Veranderkunde (specialisatie coaching) bleek, dat bij veranderingen, het gedrag van mensen in organisaties een essentiële rol speelt.

Elke omgeving heeft een eigen kader van "goed" en "kwaad", eigen overtuigingen en spelregels. De identiteit (eigenheid) van deze sociale omgevingen, de overeenkomsten en de verschillen spreken me aan.


Ik ben OKÉ en kan hierdoor veel ruimte nemen voor het OKÉ van anderen.


In het voorjaar van 2021, ging ik gedeeltelijk met pensioen. Zo hoop ik in de komende jaren mijn opgedane kennis en ervaringen te verdiepen door mijn inzichten te combineren.


In september 2024 ga ik mijn eerste AOW ontvangen. Maar ben eigenlijk niet van plan thuis te gaan zitten en samen met anderen te werken kleur en inhoud te geven aan mijn:

  • advisering 
  • coaching 
  • begeleiding  
  • massages.            


 

Runenberghoek 43, 7546 EG Enschede

 


06-51359820bennieassink@gmail.comMingmeng.nlGetrouwd, 1 zoon, 1 kleinzoon.Geboortedatum: 24 september 1957.Wil je meer van mij weten kan je mijn CV downloaden (klik op enveloppe):

PDF- bestand CV


OF


één van de onderstaande "begrippen" (inclusief link)  aanklikken voor informatie betreffende: naar "Richtingen / disciplines"


naar "HOME"